Onderhoud

Aardgas

Sinds 1 juni 2010 ging de onderhoudswetgeving (Vlaams Besluit 8/12/2006) van kracht. Als eigenaar van een verwarmer op aardgas (20 tot 100 kW) bent u hierdoor verplicht om een tweejaarlijks onderhoud te laten uitvoeren door een erkend Klimathome technicus. Deze service is van groot belang om storingen door vervuiling op uw toestel te voorkomen. Na het onderhoud ontvangt u van ons een verbrandings- en onderhoudsattest.

Wegens de stijgende loon- en brandstofkosten en de aangroeiende files tracht Klimathome de planning voor onderhoud zo efficiënt mogelijk te organiseren. Daarom worden de onderhoudswerken vanaf heden gegroepeerd per geografische zones met vaste afspraken. Op die manier kunnen we de verplaatsingstijd en -kost voor zowel u als Klimathome zoveel mogelijk beperken.

De onderhoudswerken worden het hele jaar door ingepland en uitgevoerd (enkel op werkdagen en na afspraak) met uitzondering van de koude wintermaanden. In deze periodes hebben de dringende herstellingen voorrang en dit kan leiden tot langere wachttijden.

Wij vragen een vaste vergoeding voor dit onderhoud; eventueel aangepast bij meerdere toestellen. Vanaf januari 2020 is deze prijs 150,00 EUR (maart 2022) (excl. 6% BTW en excl. verplaatsingsonkosten). Merk op dat kosten voor nieuwe filters en/of wisselstukken in deze prijs niet zijn inbegrepen. Om de administratie zo vlot mogelijk te laten verlopen, krijgt u meteen na de werken een factuur van de service technieker. Gelieve er rekening mee te houden dat deze factuur contant betaald dient te worden aan de Klimathome medewerker.

U kan een afspraak maken bij het Klimathome Service Team via onderstaand formulier. Één van onze medewerkers zal spoedig met u contact opnemen om de afspraak te bevestigen.

 

 

Vraag uw onderhoud aan